Cildi gerginleştiren bal maskesi

Bunu Paylaş :
Bal ile hazırlanan cilt bakım maskesi tarifleri vermeye devam ediyorum. Bir önceki yazımda da "Cilt sıkılaştırıcı doğal bal maskesi tarifi" vermiştim. Linkin üzerine tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Bu yazımda da sizlere cildinizi gerginleştiren ve evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir cilt maskesi tarifi vereceğim.

Her evde kolayca bulunan malzemelerden olan "bal, yumurta, elma sirkesi ve lavanta yağı" ile hazırlayabileceğiniz bu maske, cildinizdeki hücreleri yenileyerek, gözeneklerin açar ve cildin daha gergin bir yapıya kavuşmasını sağlar. Böylece daha genç bir görünüme kavuşmuş olursunuz.

1 adet yumurtayı küçük bir kabın içerisinde güzelce çırpın. Daha sonra bu yumurtanın içerisine 1 çay kaşığı bal ekleyin. Oluşan bu karışımın içerisine 3 damla elma sirkesi dökün. Son olarak da karışıma 1 damla lavanta yağı ekleyin. Hepsi bu kadar!

Cilt ve boyun bölgenize rahatlıkla sürebilirsiniz. 20 dakika bekletin ve sonra ılık suyla durulayın. Bir hafta içerisinde 1 kez uygulamanız tavsiye edilir. Her geçen hafta etkisini hissedeceksiniz.
Bunu Paylaş :

0 Yorum Yapıldı "Cildi gerginleştiren bal maskesi "

Yorum Gönder