Çilekle hazırlanan güzellik maskesi

Bunu Paylaş :
Bazı meyvelerle çok etkili yüz güzellik maskesi hazırlayabileceğiniz biliyor muydunuz? Her gün yemeye doyamadığımız meyvelerle evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz cilt maskeleri ile cildiniz tek renk tonuna sahip olacak ve daha pürüzsüz, daha sağlıklı bir yapıya kavuşacak.

2 adet çilek ve bir nemlendirici kremle, cildinizi daha genç bir görünüme kavuşturmak ve daha sağlıklı bir yapıda olmasını sağlamak ister misiniz?

Bu güzellik maskesi nasıl hazırlanır? Gelin bu sorunun yanıtı hep birlikte okuyalım. Öncelikle, 2 adet çileği küçük bir kabın içerisinde iyice ezin. Daha sonra göz kararı olacak şekilde, ezilen çileklerin üzerine yeterli ölçüde nemlendirici krem ekleyin. İşte, bu kadar!

Cildinizin her bölgesine rahatlıkla sürebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz bu cilt maskesi yüzünüzde biraz gerilme hissi bırakabilir, ancak duruladığınızda geçecektir bu etki. 10 dakika sonra cildinizi ılık suyla güzelce durulayın.

Her hafta uygulamanız gereken bir maske değildir. Ayda sadece 2 kez uygulamanız tavsiye edilir. Özellikle kuru ciltlere çok iyi gelir.
Bunu Paylaş :

0 Yorum Yapıldı "Çilekle hazırlanan güzellik maskesi"

Yorum Gönder