Ciltteki çatlakları onaran doğal bakım kürü

Bunu Paylaş :
Bazen başımızın belası olabilecek bir sorun gibi duran çatlaklara karşı savaş açmak birazdan vereceğim bitkisel cilt bakım maskesi sayesinde çok kolay olacak.

Daha çok hamilelik dönemlerinde ve hızlı bir şekilde kilo alıp kilo verilen süreçlerde ortaya çıkan cilt çatlaklarının tedavisi için 1 adet yumurta ve esmer şekerle hazırlayabileceğiniz çok etkili bir cilt maskesi tarifi vereceğim.

Bu maske sayesinde cildiniz pürüzsüz bir görünüm kazanarak, çatlaklardan kurtulacak ve güzelliğinize artı değer katacaksınız. Şimdi, gelin hep birlikte çatlak tedavisi için evde uygulayabileceğiniz doğal maske tarifini okuyalım.

Öncelikle biraz önce de dediğim gibi, bu kürü hazırlamak için sadece 1 adet yumurta ve bir miktar da esmer şekere ihtiyacınız olacak.

Yumurtayı kırıp akını küçük bir kasenin içine ayırın. Daha sonra göz kararı olarak, yumurta akını düşünün ve yeterli miktarda esmer şekeri içine dökün.

Cilt çatlaklarına iyi gelen bu karışımı, cildinize rahatlıkla sürebilirsiniz. Bildiğiniz gibi esmer şeker çok iyi bir peeling etkisi yaratan maddedir. Bununla birlikte kan akışını da hızlandırdığı için cildin kendini yenilemesine de yardımcı olarak, çatlaklara karşı savaşır.
Bunu Paylaş :

0 Yorum Yapıldı "Ciltteki çatlakları onaran doğal bakım kürü"

Yorum Gönder