Sivilce maskesi tarifi

Bunu Paylaş :
Bir kadın için güzelliğin önündeki en önemli cilt problemlerinden biri de sivilcelerdir. Bu yüzden bu denli ciddi bir sorunla başa çıkmak için hemen her türlü yolu deneriz. Bugün sizler için hazırladığım bir sivilce maskesi tarifi ile bu sorununuza kesin çözüm olarak kullanabileceğiniz bir tariften bahsedeceğim.

Sivilce izlerini geçiren ve sivilcelere kesin çözüm olan bu maskeyi düzenli bir şekilde uyguladığınızda, cildiniz pürüzsüz bir görünüm yakalayacak.

Yeterli miktarda patates unu, 1 adet salatalık, 1 fincan limon suyu, 1 adet yumurta akı, 1 yemek kaşığı kadar da badem yağı ile hazırlanan bu sivilce maskesi, yapılışı da malzemeler kadar kolay bir karışım.

Önceden hazırlamış olduğunuz 1 fincan limon suyunun içerisine salatalık suyu, badem yağını ve çırpılmış yumurta akını ilave edin. Daha sonra patates ununu karışım krem kıvamını alıncaya kadar karıştırarak eklemeye devam edin. Krem kıvamına eriştikten sonra, cildinize sürün ve yaklaşık 15 dakika kadar bekletin. Durulayın ve haftada 1 kez uygulayın.

Oldukça etkili bir cilt maskesi olan bu sivilce tedavisi yöntemini sıkılmadan uygulamanız önemlidir. Asla aksatmadan uygulayın.
Bunu Paylaş :

0 Yorum Yapıldı "Sivilce maskesi tarifi"

Yorum Gönder