Kil maskesinin faydaları

Bunu Paylaş :
Çok çok uzun yıllara dayanan bir geçmişi olan kil, günümüzde özellikle güzellik alanında çok sık kullanılam bir malzemedir. Bildiğiniz gibi, cilt üzerindeki etkileri ve çok iyi sonuç vermesi artık tartışılamaz bir gerçeklik olarak karışımızda durmaktadır. Bununla birlikte, ülkemizde ve dünyada üretilen bir çok kozmetik üründe de kil sıklıkla kullanılmaktadır.

Kil maskesinin en önemli yararı ne diye sorarsınız, kesinlikle şunu söylerim: "Cilt tonunu tek renk haline getirmesidir"

Ayrıca sivilce oluşumunu engelleyici özelliği de bulunmaktadır.

Cildin kendini yenilemesi için çok iyi bir bakım yapan kil maskesi, ciltte meydana gelen güneş lekeleri gibi sorunlara karşı da çok iyi bir savaşçı olarak dikkat çekmektedir.

Kan akışını hızlandırıcı etkisiyle derinin altına kadar işler ve cildin nefes almasını sağlayarak, daha ferah ve daha duru bir cilde sahip olmanızı sağlar.

Ciltte oluşan bazı lekelerin açılması çok zor olduğundan dolayı, çoğu uzman kil maskesi önerisinde bulunur. Böylece sabırla uyguladığınız takdirde 6 ay sonunda bu lekelerden tamamen kurtulabilirsiniz.

Pürüzsüz bir cilt görünümü için de oldukça faydalı bir üründür.
Bunu Paylaş :

0 Yorum Yapıldı "Kil maskesinin faydaları"

Yorum Gönder