Göğüs büyütmek için bitkisel maske tarifi

Bunu Paylaş :
Bugün bitkisel göğüs büyütme konusunda yazmak istedim. Günümüzde estetik operasyonlar çok ciddi bir sektör olsa da, illaki göğüslerinizi büyütmeniz için neşter altına yatmanız gerekmiyor. Biraz alışkanlıklarınızı değiştirirseniz, biraz da vereceğim bitkisel tarifi sabırla uygularsanız göğüsleriniz doğal bir yöntemle büyümüş olacak.

Her yerde kolayca bulamayacağımız şerbetçi otu gerekiyor bunun için. Her ne kadar bulunması zor olsa da, aktarlarda bulabilme ihtimaliniz yüksektir.

Şerbetçi otunun kozalak ekstresi, göğüslerinizi büyütmek için hazırlayacağınız bitkisel maske tarifinde kullanılacak.

Eğer, düzgün ve kararlı bir şekilde uygularsanız sonuç gerçekten de mükemmel oluyor ve 1.5 ay gibi kısacık bir sürede 4-5 cm büyüme sağlıyor.

2 yemek kaşığı şerbetçi otu, yeterli miktarda su ve yine yeterli miktarda yağsız krem bu kürü hazırlamak için ihtiyacınız olan malzemeler.

2 yemek kaşığı şerbetçi otunun içine 1/3 oranında su ekleyin. Suyla otu güzelce kaynatın. Süzün ve karışımın içine yağsız el kremini ekleyin. Krem kıvamında olmalı çok sulu olmasın. 1 gün boyunca kapalı bir yerde bekletin. Önce ıhlamur ile göğüslerinize masaj yapıp ardından hazırladığınız karışımı göğüslerinize uygulayın.1 saat bu karışım göğüslerinizde beklesin. Şerbetçi otunun hoş bir kokusu vardır. Yıkamasanız da sizi kokusu ile rahatsız etmez.
Bunu Paylaş :

0 Yorum Yapıldı "Göğüs büyütmek için bitkisel maske tarifi"

Yorum Gönder