Bitkisel çatlak tedavisi için cilt maskesi

Bunu Paylaş :
Bu kürü uygulamanız için ihtiyacınız olan bir nemlendirici krem. Bu kremin içerisine bir tatlı kaşığı miktarında kako yağı eklemesi yapın.

Daha sonra, oluşan yeni karışımı cildinizdeki çatlaklı bölgelere uygulayın. Bu sayede kakao yağı ile birlikte cildiniz yenilenecek ve çatlaklı bölgeler ortadan kaybolacaktır.

Eczanelerden satın alabileceğiniz bepanthen kremin de çatlak tedavisi için oldukça etkili olduğu söylenmektedir. Bu krem aynı zamanda bir çok cilt sorununa da iyi gelmektedir.

Vücudunuzdaki çatlak oluşmuş bölgeye bebe yağı da uygulayabilirsiniz. Bu yağlar da çatlak tedavisi için oldukça etkilidir.

Kayısı yağı kremi de bence çatlaklar için en etkili sonuçları alabileceğiniz, bitkisel bir tedavi yöntemidir. Çatlak oluşan bölgelere bu kremi masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Hamile bayanlarda daha sık görüldüğünü söylemiştim. Hamile olanların da badem yağını çatlaklara sürdükten sonra duşa öylece girip, badem yağı sürülen çatlaklı bölgelere kese uygulaması yapması etkili sonuçlar verecektir.

ÖNEMLİ NOT: Vücutta oluşan bu çatlaklar ne yazık ki hiçbir zaman kesin olarak geçmeyecektir. Vermiş olduğum bu bakım önerilerinin hepsi de düzenli kullanıldığında renklerin gözle görülemeyecek derecede azalmasını sağlar.
Bunu Paylaş :

0 Yorum Yapıldı "Bitkisel çatlak tedavisi için cilt maskesi"

Yorum Gönder